Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Истражувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Претседателство:

Марјан Јованов - Преседател

Горан Санев - Секретар

Златко Видески - Член
Ленче Јованова - Член
Антонио Јакимовски - Член

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop