Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Истражувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Новости
   
25.06.2016. - Почина археологот Киро Ангеловски

Драги колеги и пријатели,
со жалење Ве известуваме дека почина нашиот драг пријател и колега, археологот Киро Ангеловски,кустос-советник и долгогодишен деректор на Музејот во Неготино.


 

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop