Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Истражувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Новости
   
31.12.2015. - Среќни празници

Драги колеги,

претседателството на МАНД би сакало да Ви ја честита новата 2016 година и божиќните празници. Воедно сакаме да ви посакаме многу здравје и среќа, како и голем успех во археолошките истражувања.

Срдечен поздрав, Предстедателство на МАНД


 

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop