Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Истражувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Новости
   
24.11.2015. - ЧЕТВРТОК 09.30 АПЕЛАЦИЈА СКОПЈЕ СИТЕ !!!!!

На 26.11.2015, Четврток, во 9 и 30 предпладне е првото рочиште по повод жалбата на нашите колеги и останатите осудени во пороцесот "Кражба во Музеј на Македонија" пред Апелациониот суд во Скопје. Убаво би било во знак на солидарност и чин на подршка да не има во што поголем број во салата и во судот. Па колеги драги, како што милуваме да си се обраќаме еден на друг, да ја покажеме нашата колегијалност и на дело.

ЧЕТВРТОК 9.30 АПЕЛАЦИЈА СКОПЈЕ СИТЕ !!!!!


 

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop