Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Истражувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Новости
   
4.08.2015. - Комеморацијата за животот и делото на археологот д-р Драгиша Здравковски

Комеморацијата за животот и делото на археологот д-р Драгиша Здравковски ќе се одржи во на 05.08.2015. во 13:00 часот во кино салата на НУ Музеј на Македонија - Скопје


 

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop