Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Истражувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Македонски Археолошко Научно Друштво
адреса: Ќурчиска б.б., 1000 Скопје
тел: +389 (2) 3116 044; факс: +389 (2) 3116 439
е-пошта: contact@mand.org.mk

Претседател
проф. д-р Марјан Јованов
mdjovanov@yahoo.com

Секретар
Горан Санев
sanev@hotmail.com

Веб администратор

Наумовски Дончо
donco.naumovski@mand.org.mk

Доколку сакате да ни испратите порака соодветно пополнете ги полињата и стиснете на "Испрати"

име:
e-mail:
коментар:
 


 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop