Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Истражувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Симпозиуми

прва | предходна | следна | последна
Симпозиуми 1 до 10 од 16

27.11.2014. - Програма на XXIII Симпозиум на МАНД

Програма на XXIII Симпозиум на МАНД


ПЕТОК

10:00-12:00   Пристигнување и сместување во хотел Слив - Виница
12:00-13:00   Свечено отварање и поздравен говор
13:00-14:00   Коктел

...
 
 
14.11.2014. - Промена на терминот за одржување на XXIII Симпозиум - Виница

Драги членови,

Ве известуваме дека од технички причини терминот за одржување на XXIII Симпозиум на МАНД од 28.-30.11.2014. е презакажан за 05-07.12.2014....
 
 
07.11.2014. - ХХIII Симпозиум на МАНД

ХХIII Симпозиум на МАНД ќе се одржи од 28.-30.11.2014. во Виница.На симпозиумот да бидат претставени трудови со најнови сознанија од последните археолошки истражувања во Р. Македонија. ...
 
 
9.10.2014. - Промена на терминот за одржување на XXIII Симпозиум - Виница

Со оглед на тоа што финаскисте средства потребни за одржување на XXII симпозиум на Македонското археолошко научно друштво сеуште не префрлени на сметката на друштвото, претседателството на МАНД одлучи терминот за одржување на сумпозиумот да се одложи за еден месец т.е. во последниот викенд на ноември....
 
 
04.09.2014. - ХХIII Симпозиум на МАНД - Рокот на доставување на насловот на темите

Рокот на доставување на насловот на темите е 01.10. 2014 година. Покрај насловот, наведете на кој историски период се однесува темата...
 
 
31.07.2014. - XXIII Симпозиум - Виница

ХХIII Симпозиум на МАНД ќе се одржи во Виница, кон крајот на октомври 2014 година. Намера е на симпозиумот да бидат претставени трудови со најнови сознанија од последните археолошки истражувања во Р. Македонија. ...

 
 
25.09.2012. - Програма на XXII Симпозиум на МАНД

XXII Симпозиум
Македонско археолошко научно друштво - МАНД

П Р О Г Р А М А...
 
 
06.07.2012. - ХХII Симпозиум на МАНД

ХХII Симпозиум на МАНД ќе се одржи во хотел Истатов во Дојран, во период од 17 - 20 октомври 2012 година. Намера е на симпозиумот да бидат претставени трудови со најнови сознанија од последните археолошки истражувања во Р. Македонија. ...

 
 
12.10.2010. - Измени во програмата на XXI Симпозиум на МАНД

Програма
Вторник, 26.10.2010.
Пријавување на учесниците во хотелот
Сала 2:
11:00 Свечено отварање на симпозиумот
-  Поздравен говор на Г-дин Зоран Заев, Градоначалник на град Струмица (11.15 - 11.30)...
 
 
20.09.2010. - Програма за XXI Симпозиум на МАНД

Програма за XXI Симпозиум на МАНД
1 ден: 26.10.2010
Пријавување на учесниците во хотелот
Сала 2:
11.00   Свечено отворање
-  Поздравен говор на Г-дин Зоран Заев, Градоначалник на град Струмица (11.15-11.30)...
 
 
прва | предходна | следна | последна
Симпозиуми 1 до 10 од 16


 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop