Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Истражувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Промоции

прва | предходна | следна | последна
Промоции 1 до 7 од 7

17.05.2013. - Промоција на книгата Конзервација на метални археолошки предмети

Во чест на одбележувањето на Меѓународниот ден на музеите, в понеделник, на 20 мај со почеток во 12 часот, во Музејот на Народната банка на Република Македонија ќе се одржи промоција на книгата Конзервација на метални археолошки предмети од Дијана Ванчевска и Билјана Бозароска Павловска....
 
 
02.12.2012. - Изложување на Адам од Говрлево и промоција на монографијата “Церје - Говрлево и Милош Билбија”

Во Музејот на град Скопје на 11.12.2012 година во 20:00 часот ќе се случат две собитија сврзани со неолитскиот локалитет Говрлево...
 
 
22.02.2012. - Промоција на Macedonia Acta Archaeologica br. 20

МАНД- Македонско археолошко научно друштов Ве поканува на промоцијата на струшното списание ...
 
 
4.01.2012. - Промоција на книгата „Неолитски антропоморфни предмети во Република Македонија“

Ве покануваме на промоција на книгата „Неолитски антропоморфни предмети во Република Македонија“ од авторите Никос Чаусидис и Гоце Наумов овој четврток, 05 јануари, во кафе-книжарницата Магор, со почеток во 19 часот...
 
 
18.12.2010. - Промоција на монографија “Анзабегово - Населба од раниот и среднион неолит во Македонија”

Во Собрание на општина Штип, на 5 ноември 2010 година е одржана промоција на монографија “Анзабегово - Населба од раниот и среднион неолит во Македонија”...
 
 
15.12.2010. - Промоција на монографија “Доцноантичка грнчарија во Република Македонија (доцен 3 - 6 век)”

Во Музеј на град Скопје, на 21 септември 2010 година е одржана промоција на монографија “Доцноантичка грнчарија во Република Македонија (доцен 3 - 6 век)” од д-р Марина Ончевска Тодоровска, чиј промотор е Проф. д-р Иван Микулчиќ...
 
 
31.10.2009. - Промоција на книгата: "Неолитските заедници во Република Македонија"

17. 11. 2009. Промоција на книгата: ‛Неолитските заедници во Република Македонија‛.
Авторите: Гоце Наумов, Љубо Фиданоски, Игор Толевски и Анета Ивковска ве покануваат на промоција на книгата: ‛Неолитските заедници во Република Македонија‛...
 
 
прва | предходна | следна | последна
Промоции 1 до 7 од 7


 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop