Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Истражувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Истражувања

прва | предходна | следна | последна
Истражувања 1 до 2 од 2

8.03.2010. - Проекти од областа на Археолошките Истражувања одобрени од Мин. за култура на Р. Македонија за 2010 година

НУ Музеј на Македонија

Голем Град, Преспанско езеро
Акропола и субурбиум на градот Моробисдон, с. Мородвис, Кочани
Градиште, с. Бразда, Скопје...
 
 
01.01.2009. - Список на проекти од областа на Археолошките Истражувања одобрени од Минстерството за култура на Република Македонија

Список на проекти од областа на Археолошките Истражувања одобрени од Минстерството за култура на Република Македонија...
 
 
прва | предходна | следна | последна
Истражувања 1 до 2 од 2


 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop